AFERA VELIKI BRAT TRESE VLADU SRBIJE: Vulin špijunirao Jadranku i Zoranu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ministarstvo odbrane, na čijem je čelu Aleksandar Vulin, raspisalo je javnu nabavku medija-monitoringa u kojoj, pored aktivnosti i rejtinga ministra odbrane, traži i podatke o radu i rejtingu svih ministara u Vladi Srbije! Koleginice iz Vlade Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović ne razumeju ovakav potez prvog čoveka resora odbrane.

 

Uz standardne zahteve – pres-kliping, elektronski kliping, veb-kliping, prenos medijskih objava, naslovne strane štampanih medija, alarm-kliping, eksponiranost ministra odbrane na mesečnom nivou u medijima, agencijski servisi, Ministarstvo odbrane zahteva i rejting svih ministara u Vladi RS u medijima. Javna nabavka je raspisana 14. marta 2018.

Advertisements

 

MIHAJLOVIĆEVA: Ne znam zašto se bavi mojim ili rejtingom bilo kog ministra

– Usluga analize rejtinga ministara u Vladi RS u medijima obuhvata broj, sentiment (tonalitet) svih priloga u kojima se pominju ministri, u svim praćenim medijima, razvrstano prema vrsti, kategoriji i pojedinačnim medijima. Tematika svih priloga u kojima se pominju ministri, u svim praćenim medijima, razvrstano prema vrsti, kategoriji i pojedinačnim medijima – navodi se u konkursnoj dokumentaciji objavljenoj na sajtu Ministarstva, kao i da treba da se navede broj i tonalitet priloga i pregled negativnih priloga.

 

KURIR

Advertisements

error: