NASTAVLJA SE KOMEDIJA! Članica SNS svečano otvorila KINESKU RADNJU u Kraljevu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kraljevo, nekad bogat i razvijeni industrijski grad, danas preživljava crne dane, jer je privreda gotovo potpuno zamrla, a novih investicija i radnih mesta nema.

 

U situaciji kada grad već decenijama propada, lokalne vlasti se dovijaju kako znaju i umeju da građanima pokažu da nešto rade, obećavajući razne projekte. Od silnih obećanja nije bilo ništa, naravno, dok je građanima već svega dosta.

 

Kraljevački naprednjaci su, od kada su došli na vlast, preuzeli ovu već ustaljenu lokalnu praksu, ali je grad toliko propao, da jednostavno ne postoji nijedan ozbiljan projekat koji bi mogao da se svečano otvori. Kraljevački lokalni moćnici su u toj situaciji pokušali da budu kreativni, tako da se nedavno cela Srbija smejala gradonačelniku koji je svečano otvorio semafor.

Advertisements

 

Ismevanje i sramota koji su doživeli, nisu međutim sprečili lokalnu vlast da izvede još jednu predstavu, ovog puta prilikom otvaranja najobičnije kineske robne kuće.

Iako u gradu već postoji nekoliko velikih kineskih prodavnica mešovite robe, na otvaranju robne kuće Panda pojavili su se glavom i bradom načelnik Raškog okruga Nebojša Simović i zamenica gradonačelnika Kraljeva Marica Mijajilović, koja je onako svečano izjavila da su gradu “potrebni ovakvi investitori”.

 

Gradonačelnik ovog puta nije došao, možda je bio zauzet, a možda jer nije želeo da da mu se ponovo smeje cela zemlja.

 

KURIR

Advertisements

error: