OVAJ ČOVEK NIJE NORMALAN!? VUČIĆ: Plače mi se od sreće stižu plate 2500 evra

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Veoma sam srećan i radost nisam mogao da sakrijem jer nemački Kontinental otvara razvojni centar, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Kako je istakao Vučić, ova kompanija će zaposliti i 600, 700, pa i hiljadu ljudi, dodajući da će plate biti od 900 do 2.500 evra.

“Ti ljudi će moći da ostanu u zemlji, ne možemo da ih zadržimo sa niskim platama”, rekao je on.

“Ovo nije radno-intenzivna industrija, ovde će plate biti visoke, ali će nam trebati još fabrika u Zrenjaninu”, rekao je Vučić, dodajući da je “Banat propadao”.

 

Vučić je istakao i da je potrebno da se odradi infrastruktura kako bi investitori dolazili, dodajući da su svi srećni zbog saobraćajnice Beograd-Zrenjanin.

Advertisements

“Imamo problem sa eksproprijacijom, kod Novog Sada nemamo i tu ćemo brže da napadnemo, gledaćemo da brzo završavamo”, istakao je on.

 

Vučić je podsetio i da je prva dva meseca rast BDP-a više od 4 odsto, da građevina radi dobro, kao i industrijska proizvodnja, a da nije loše ni sa energetikom i rudarstvom.

“U skladu sa tim rastom i suficitom budžeta, imaćemo priliku da povećavamo zarade javnom sektoru i penzionerima”, zaključio je on.

 

B92

Advertisements

error: