“SIROTI GLADNI STUDENT” raskrinkan u pismu javnosti porodice!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dobrica Pavlović iz Švedske, finansijer studenta medicine Milana Jevđića (24), koji je u emisiji “Život priča” govorio o svojoj teškoj materijalnoj situaciji, kaže da on nikada nije bio gladan i bez novca.

 

Iako se Milan pred milionskim auditorijumom žalio da danima nema šta da jede, zbog čega je dobio pažnju javnosti, Dobrica kaže da je to obična laž.

 

On je na svom Fejsbuk nalogu napisao da je znao da Milan voli da se kocka i da pije, ali mu finansiranje nije prekinuo zbog toga, već zbog ružnog ponašanja prema njemu.

 

– Moram da ponovim da Milan u toku studija nikada nije bio gladan, bez novca, garderobe, sam i depresivan… Konflikt između mene i njega je nastao zbog načina na koji je trošio naš novac i zbog ponašanja u našoj kući u Beograu u kojoj je živeo. Sve ono drugo što se pojavilo na društvenim mrežama, kockanje, putovanje, restorani, teretana… nama niti je smetalo niti sada smeta – kaže Dobrica i u daljem tekstu dodaje:

Advertisements

– Odbio sam bilo kakav intervju za medije, jer bi komentarisanje slučaja na taj način bilo obično prepucavanje. Najobjektivnije bi bilo da je voditeljka emisije Tatjana Vojtehovski kontaktirala suprugu i mene prilikom pripremanja emisije, pružila nam mogućnost da kažemo šta imamo, ali posle toga uopšte ne bi imala razloga da emituje emisiju o Milanu. Stvorila bi jednu objektivniju sliku. Ovako je ispalo da su mnogi imali šta da kažu, osim nas. Smatramo da tu ima jako puno nedorečenih, zaobiđenih, a vrlo interesantnih činjenica – kaže Dobrica Pavlović u svom pismu.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: