GRUHONJIĆ: KAD POGLEDATE OPOZICIJU, NIJE ČUDO ŠTO VUČIĆ VLADA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

„Kad gledate opozicju, nije čudo što SNS ima svu vlast u Srbiji. Dosadilo mi je da kritikujem Vučića, jer sa kilavom opozicijom bi i manje sposobni političari vladali“, smatra Dinko Gruhonjić, programski urednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

 

Gruhonjić kaže da se boji da će opozicija da padne na ispitu i da otvori vrata SNS da uz koalicione partnre nastavi, kako kaže, da uništava grad. On navodi da se opozicija nije dogovorila ni u koliko kolona da izađe, pa čak ni oko elementarnih stvari kao što je kontola na izborima.

Advertisements

 

„Bitno je da građani dobiju priliku da izađu na izbore po sopstvenoj volji i savesti, da vas niko ne snima na glasanju, da ne dobijate pakete, da se ne kruže džipovi oko birališta. Da se obezbede regularni izbori i to očekujem od opozicije. Ukoliko uslovi nisu regularni, ukoliko mediji nisu slobodni, ukoliko imate bugarske vozove i batinaše i mrtve na biračkom spisku, zašto opozicija nije ništa povodm toga uradila.. Ti ljudi se dobro sećaju devedestih, DOS se okupio oko dve fundamentalne stvari – sloboda izbora i sloboda medija, ja ne znam šta je sada problem“, kaže Gruhonić.

 

On kaže da su naprednjaci svesni da je odijum prema Siniši Malom i upravi Beograda veliki, kao i da je Beograd drugo u poređenju s ostatkom Srbije, kada je popularnost SNS u pitanju i dodaje da se naprednjaci, takođe, sećaju šta se desilo s Miloševićem kada je izgubio Beograd. Lista SNS za beogradske izbore, kaže, nije ga iznenadila.

 

TANJUG.RS

Advertisements

error: