RAZOTKRIVENA TAJNA REŽIMSKOG NOVINARA! – Vučićević uzimao pare od SOROŠA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Džordž Soroš je najveće belosvetsko zlo, stoka bezrepa koja, aman-zaman, plaća NATO huligane i narkomane da uništavaju vaskoliko srpstvo, dakle Vučića. Tako danas misli, priča i piše Dragan J. Vučićević. Nije uvek tako bilo, navodi poznati publicista Predrag Popović!

 

Predrag Popović, bivši urednik Nacionala i Pravde, dokazao je da je Vučićev isprdak i verni pas Dragan J. Vučićević bio plaćenik belosvetskog lobiste Džordža Soroša!
Pre dvadeset godina, kad to nije bilo popularno, DJV je bio strani plaćenik i to upravo Sorošev. U saradnji sa Sonjom Liht i njenim Fondom za otvoreno društvo u novembru 1997. štampao je magazin „Izlaz“, navodi Predrag Popović u tekstu “SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević.”

 

– „Izlaza“ ne bi bilo bez finansijske i tehničke pomoći dve neprofitne američke organizacije i Fonda za otvoreno društvo. Od nas za svoje pare nisu tražili dušu. Hvala im. Hvala na pomoći i mnogobrojnim „domaćim izdajnicima“ koji su verovali da postoji „Izlaz“ – napisao je DJV u uvodniku prvog broja svog debitantskog uredničko-izdavačkog projekta, navodi Popović u članku “SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević.”

Advertisements

 

Hrabar i odlučan, DJV je ponosno istakao rešenost da se odupre pritiscima režima: „Već su nekima od nas čike u mantilima dolazile u kućnu vizitu. ’Dobronamerno’ su nas savetovali da odustanemo, ’da se ne bismo kajali’. Ipak, idemo dalje. Kad bi tek tako odustajali zbog nekih tako smrknutih tipova ova zemlja se ne bi razlikovala od Albanije iz vremena Envera Hodže.“

U tom zanosu Vučićević je napravio dobar magazin, podržan reklamama najjačih komitenata poput „Levisa“, „Vinstona“, „Verano Motorsa“, „Pol i Šarka“ i sličnih firmi. Pored nekoliko zanimljivih tema i intervjua sa Nebojšom Čovićem, Čedom Jovanovićem, poseban pečat ostavile su kolumne Cvijetina Milivojevića i Olje Bećković, navodi Popović u članku na svom blogu “SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević.”

Nažalost, u sebi svojstvenom maniru, DJV je preterao, objavio je „inventar kante za đubre porodice Drašković“ s istaknutim Daninim „ultra plus“ higijenskim uloškom, sve uz napomenu „zgužvan, neupotrebljen, komada 1“. Otkad je to videla Sonja Liht onoliko štuca dok priča. Šokirana, ukinula je apanažu DJ Vučićeviću i najurila ga iz ekipe Soroševih plaćenika.

 

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: