NISMO TE ZABORAVILI! Ovu devojčicu je ubio sin Željka Mitrovića – On je na slobodi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na društvenim mrežama Tviter i fejsbuk ovih dana krenule su masovne kampanje usmerene protiv Željka Mitrovića ali i njegovog sina koji je nesrećnim slučajem kolima usmrtio malu Andreu Bojanić.

 

Pretpostavlja se da je masa naroda uznemirena zbog sudskog procesa nakon kojeg će ispasti da se Andrea sama bacila pod auto i da je to njena krivica. Sam proces predugo se odlaže, verovatno dok ne zastari.

Ipak na meni je i sam Mitrović stariji koji je u žiži javnosti ponovo nakon pokretanja nakaradnog rijaliti programa pod nazivom ZADRUGA ali i zbog svojih aktivnosti usmerenih ka protestima opozicije.

Advertisements

 

NA TVITERU već nekoliko dana traje akcije pod sloganom: NISMO TE ZBORAVILI Andrea Bojanić devojka koju je ubio sin vlasnika Pinka. Cilj akcije jeste da se društvene mreže zatrpaju njenim slikama kako slučaj ne bi bio zaboravljen.

 

Sociolog Branko Verović za Dnevni Žurnal kaže da razume deo javnosti koji to radio ali da je to jako težak psihološki napad na Mitrovića mlađeg. Po njegovom mišljenju narod treba da pusti sud da donese odluku, bez pritiska.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: