SVI SE SLAŽEMO! Ove tri “face” su najomraženije osobe sa televizije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Televizija je mač sa dve oštrice. Iako većina nas koristi televizor u kući svakodnevno postoje oni koji su “blagosloveni” pa nemaju naviku da  satima gledaju u jednu tačku.

 

No šta se tačno potura ljudima koji svakoga dana gledaju srpsku televiziju!?

Rijaliti program je broj jedan. Na drugom mestu nalazi se politički i društevni program, na trećem mestu nalazi se igrano zabavni program u šta spadaju filmovi i serije. Tek na poslednjem mestu nalazi se kulturni i obrazovni program.

 

No ruku na srce, kulturni program Srbi ne bi ni pratili.

Ipak postoji jedan deo programa koji ne spada ni u jednu od navedenih kategorija. To su termini koji nam sve više uzimaju nekakvi marketinški stručnjaci, uticajni tviteraši, nepoznati analitičari i razni pajaci.

Ne znamo tačno ni ko su, ni ko ih plaća, ni kakav kredibilitet imaju, kakvo poreklo poslovanja. Ne znamo šta su tačno ali svakodnevno ih viđamo na televiziji.

 

 

ZADOVOLJNO TRLJA RUKE!

 

Tu prednjače režimski analitičari tjs. dežirne lutke poput Drana Vučićevića, Dejana Vuka Stankovića, Lazanskog, Anđelkovića ili čuvenok Nebojšu Krstića Krleta.

Ako malo priznamo, Lazanski je od svih pomenutih i imao nekakvu karijeru uglednog novinara i svetskog dopisnika.

Advertisements

VUĆKO PRETI SVIMA REDOM!

 

Dejan Vuk Stanković bio je relativno nepoznat srpskog javnosti sve dok Vučić nije došao na vlast. Danas neprestano gostuje na Pinku i pravda svaki potez Vučića i Srpske napredne stranke. Iako se predstavlja kao nezavisni analitičar on je sve samo ne to. I to je svima jasno!

 

Drugi na spisku je Dragan Vučićević. Urednik i navodni vlasnik Informera. Navodni jer je svima poznato da su drugi uticajni biznismeni davali pare za osnivanje Informera.

Ovaj “novinar” poznat je po uličarskom rečniku, bahatom i glasnom ponašanju ali i po širenju panike. Redovno nas izveštava o odlukama Putina, te ispada kao da svako jutro pije čaj sa njim. Nije mu za  verovati.

KRLE UTICAJNI TVITERAŠ I MILIONER

 

Tu je i Nebojša Krstić bivši saradnik lepog i umišljenog manekena Borisa Tadića, danas saradnik samo umišljenog Aleksandra Vučića. Krstić je da bi se dodvorio Vučiću u obavezi bio da javno što je više moguće napadne svog bivšeg šefa Tadića. I danas možete videti Krstića kako šeta kod Tašmajdana i piše tvitove na telefonu. To je jedino i što radi.

 

Javnosti je predstavljen kao nekakav marketinški stručnjak i uticajni tviteraš. Jedini  čovek koji je uspeo da pravi milione dinara baveći se tim glupostima. 

 

Sve ove ličnosti a i još mnogo njih spadaju u najomraženije njuške televizije. I budimo iskreno, svi mi jedva čekamo da im vidimo leđa!

 

DNEVNI ŽURNAL

 

 

 

Advertisements

error: