VANJA GRBIĆ: Srbi su prgav narod! Oterali smo najbolje, cenimo te tek kad umreš!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić izjavio je da živimo u vremenu u kome je laž osnovno sredstvo komunikacije, a prevara način života.

 

U opširnom intervjuu za nedeljnik “NIN”, pričao o medijima, životu u Srbiji, politici, odbojci, svoji doktorskim studijama…

Malo ko zna da će Vanja Grbić uskoro postati jedan od retkih olimpijskih šampiona koji se mogu pohvaliti diplomom doktora nauka.

 

“Upisao sam doktorske studije na državnom fakultetu. Istraživanje koje sam radio protekle četiri godine je objavljeno u stranom časopisu, tako sam stekao uslove da za dva meseca doktoriram. Pomerio sam još jednu lestvucu, biću jedan od retkih olimpijskih šampiona koji je doktor”, pohvalio se Vanja.

Advertisements

 

Grbić je istakao da mu se u Srbiji desilo sve i svašta, ali da nikad neće napustiti ovu zemlju.

“Mi živimo u vremenu u kome j površnost na najvišoj ceni, laž je osnovno sredstvo komunikacije, a prevara način života. Ali sve će ovo proći i maske će pasti. Da bismo taj dan dočekali spremni, sve što je bitno jeste da ne dozvolimo da nam se pomuti jasna slika o tome ko smo mi sami. Meni se u Srbiji desilo sve i svašta, izvaran sam, Izmaltretiran, izdan, toliko da sam u jednom momentu pomislio da odem napolje. Ali samo onda rekao – ne, borio sam se ceo život i boriću se, mene odavde ne moće da otera niko, jer ja znam ko sam. A znam i ko su oni.”

 

KURIR

Advertisements

error: