BRAVO! Voditelji JOVANA i SRĐAN: Nikad više na televiziju Pink!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na Prvoj smo dobili novac i uslove da možemo da pravimo jutarnji program za celu Srbiju, a ne samo za Beograd, poručuje voditeljski dvojac koji 5. marta startuje sa emisijom.

 

Uredničko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević priključio se Prvoj televiziji, a juče je ekipu Kurira ugostio u svom novom, modernom studiju.

Od ponedeljka, 5. marta, od 6.55 do 11 sati, najpopularniji televizijski dvojac vodiće novi jutarnji program, koji će se snimati na četiri lokacije i dve eksterne, što je novina na našim televizijama.

 

Dobro poznat koncept

– Neće tu biti mnogo promena. Biće nekoliko novih segmenata, ali jutarnji program je jutarnji program i ne treba odstupati od osnovnog koncepta, koji je svima dobro poznat. Gledaoci će moći da dobiju dovoljno informacija koje će im omogućiti lakše funkcionisanje u danu koji je pred njima – kaže Jovana i dodaje:

Advertisements

– U nedostatku novca, kreativnosti i ideja, ovakvi programi svode se na večernju emisiju koja se seče vremenskom prognozom i vestima. Na Prvoj smo dobili novac i uslove da možemo da pravimo jutarnji program za celu Srbiju, a ne samo Beograd. Nije Javni servis Srbije jedini koji ima takav kapacitet. I Prva može to isto. Ideja nam je da čim ustanete saznate sve informacije za dan pred vama. Želja je da imamo program po svetskim standardima.

 

Srđan otkriva da će deo njihovog „Jutra“ biti posvećen i gledaocima u Crnoj Gori. On naglašava da već imaju goste za prvu emisiju, ali njihova imena drži u tajnosti.

 

KURIR

Advertisements

error: