DOSIJE IRENA VUJOVIĆ! Ko je Vučićeva starleta Savskog venca!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Irena Vujović, aktuelna predsednica opštine Savski venac, prema kladionicama, važi za jednog od SNS-ovih favorita za mesto gradonačelnika Beograda.

 

Ukoliko se dogodi da ona dođe u fotelju gradonačelnika, biće to novo dno naprednjaka, pošto će gradonačelnica glavnog grada postati osoba koja nema NI DAN RADNOG STAŽA izvan politike, ima diplomu sa MEGATRENDA (a poznato je kako se diplome tamo dobijaju i ko ih je sve imao) a može da se pohvali i da je proglašena za MIS PARLAMENTA!

 

Irena, pored svojih izazovnih fotografija sa društvenih mreža, od kojih je najpoznatija ona na kojoj pozira u negližeu sa leopardovim printom, može i da se „pohvali“ titulom „najlepše u skupštini“ iz 2014. godine.

Advertisements

Međutim, ovde bi trebalo istaći da je ovo takmičenje svojevremeno organizvao jedan od blatoida bliskih vlasti, tačnije „čitaoci i posetioci“ njihovog portala su mogli da izaberu svog favorita. (ovde namerno ne želimo da navodimo ime lista, ali sve se lako može „izguglati“).

 

I taj izbor bi sam po sebi bio dosta sumnjiv da dodatno nije obojen time da su „misice“ bile isključivo iz SNS-a ili stranaka vladajuće koalicije! Poslednja, koliko je poznato, bila je Marija Obradović…

 

GERILA.RS

Advertisements

error: