SKANDAL SA GOLIM SLIKAMA! Starleta ucenjuje političare, biznismena i fudbalere

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U aparatu oduzetom od starlete Anabele Šćekić, posle hapšenja zbog ucenjivanja biznismena, pronađeni provokativni sadržaj i slike na kojima su poznate ličnosti.

 

Mobilni telefon Anabele Šćekić (39), zvane Tigrica, koja je uhapšena zbog sumnje da je sa saradnicima ucenjivala jednog beogradskog biznismena porno-snimcima i od njega tražila 20.000 evra, oduzet je i u njemu su pronađeni kompromitujući sadržaji koje je razmenjivala sa dvojicom fudbalera i jednim političarem!

 

Izvor Kurira otkriva da nisu otkrivene poruke koje bi ukazivale da je i od njih tražila novac za ćutanje, ali da će aparat tek biti predmet detaljne analize.

Advertisements

 

Navlače mušterije

– U telefonu Anabele Šćekić pronađene su eksplicitne poruke i video-sadržaji, kao i fotografije sa nekoliko muškaraca. Najmanje trojica od onih koji su bili u kontaktu s Tigricom poznata su široj javnosti – otkriva izvor Kurira iz istrage, ne želeći da otkriva više detalja. On navodi da, zasad, ovaj materijal nije predmet istrage.

 

– Nama su u ovoj fazi postupka važne poruke koje je razmenjivala sa biznismenom N. N., zbog kog je i uhapšena sa dvojicom saradnika i koje bi trebalo da budu korišćene kao dokaz protiv nje i u istrazi i na sudu – objašnjava naš sagovornik.

 

KURIR

Advertisements

error: