TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Devojka zbog nesrećne ljubavi skočila u smrt

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Tamara K. (22) bacila se sa desetog sprata stana u kom je živela s bakom. Devojku je navodno nedavno ostavio dečko i zbog toga je mnogo patila.

 

Tamara K. (22) izvršila je samoubistvo skokom sa desetog sprata porodičnog stana u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu. Ona je u stanu živela s babom, a prema nezvaničnim informacijama, ubila se zbog nesrećne ljubavi.

Tragedija se dogodila juče oko 13.30 časova, a komšije koje su videle šta se dogodilo odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć.

 

Šok u zgradi

– Lekari su veoma brzo stigli na mesto nesreće, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći – rekao je naš izvor iz istrage.

Stanari zgrade juče su bili šokirani zbog tragedije kakvu ne pamte.

Advertisements

– Sedeo sam i pio kafu kad je nešto žuto proletelo pored prozora. Pomislio sam da je neko s višeg sprata bacio kutiju. I sad čujem zvuk koliko je jako lupilo! Pogledao sam kroz prozor i u trenutku doživeo šok. Na trotoaru pored same zgrade video sam nepomično telo. Scena je bila jeziva – priča jedan od komšija kog smo juče zatekli ispred zgrade.

 

Drugi stanar dodaje da je poznavao Tamaru i da je bila fina devojka.

– Kad sam video telo, nisam ni slutio da je ona u pitanju. Ubrzo smo saznali ko je… Šokirao sam se, jer je delovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo – kaže stanar zgrade.

On dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć i policija, ali da devojci nije bilo pomoći.

 

KURIR

Advertisements

error: