NJUJORK: SVAKA ČAST! Srpski glumac Dejan Jelača u kampanji PROTIV DISKRIMINACIJE!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srpsko američki glumac Dejan Jelača podržao je američku humanitarnu akciju protiv diskriminacije. On je ovu akciju promovisao pre svega u Njujorku gde živi i radi. U kratko razgovoru za nas Jelača nam je pojasnio o čemu je tačno reč.

 

Učestvujem u kampanji protiv diskriminacije u Americi / Njujorku , pod nazivom Shadow / You do have the right NYC . Senka / Imas pravo . Kampanja je protiv svih oblika diskriminacije .

Čast mi je i zadovoljstvo sto sam deo ove price koja edukuje i promovise tolenarciju . Inače ne razumem ljude koji ne podnose , mrze i ne privataju nekog ko je druge nacionalnosti , boje koze , veroispovesti , seksualne orijentacije. Pošto živim u Njujorku, jednom od najlepših i liberalnijih gradova na svetu , siguran sam da mi je pomogao da i sam budem mnogo tolerantniji i opušteniji .

Advertisements

NEPREPOZNATLJIV! Jelača na setu

Moramo da hodamo ujedinjeni u različitosti . Ne postoji ispravno i pogrešno, ne postoji način da utičemo na to kako ce neko drugi doživeti istu stvar koju gledamo.  I u tome je lepota. Iz nekog razloga, razliičitosti ne raduju ljude. Kao da ih onespokojavaju, unesu nemir i stvaraju sumnju u istinitost sopstvene predstave. Meni je važno kakva si osoba i nista više.

 

Uskoro dolazim u Srbiju gde me ocekuje snimanje jubilarne 10. Sezone moje autorske emisije 30 MINUTA.

 

Izvor: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: