OTKAZ SA RTS-A! ŽIKA SELJAK prešao na PINK za 200,000 evra

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nasmejani Žika je verovatno zadovoljan pregovorima sa Željkom Mitrovićem, jer na fotografiji upravo tako i deluje. Kako se pisalo, Mitrović je Žiki ponudio 200.000 evra za ovaj transfer ili stan i automobil po njegovoj želji, a upravo danas je trebalo da dođe do sporazuma.

 

– Apsolutno sam zadovoljan svim detaljima ugovora i uslovima koje smo Željko i ja dogovorili. U pitanju je jedan profesionalac i bilo je lako da postignemo dogovor. Juče smo potpisali, prva emisija na “Pinku” startuje 03. marta i emitovaće se svakog vikenda. Ništa nećemo menjati, koncept ostaje isti a bićemo još gledaniji. Plan je da obidjemo celu Srbiju. Doduše, trajaće duže- tri sata, umesto dva, svake subote i nedelje. To je jedino što je novo, sve ostalo će biti kako je bilo i do sada i zvaće se “Žikina šarenica” – izjavio je Žika za Srpski Telegraf i Republika.rs.

Advertisements

 

A kako je otkiriveno, Žika neće moći format “Šarenice” da prenese na “Pink” jer je ovaj projekat delo nekadašnjeg direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, već će na ružičastoj televiziji voditi emisiju sličnog karaktera i to pod nazivom “Žikina Šarenica”. Kako će se zvati njegova nova emisija na Televiziji “Pink” verovatno će biti otkriveno čim Žika i Željko potpišu ugovor.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: