VUČIĆ U ĆIRILICI: Nije isključeno da je Olivera Ivanovića ubio Srbin

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, večeras je gost na TV Happy u emisiji “Ćirilica” koju vodi Milomir Marić.

 

Aleksandar Vučić je odmah na početku emisije ušao u polemiku sa Milovanom Ćulibrkom. Vučić je rekao da mu odgovara što ga NIN oštro kritikuje jer pokazuje da sloboda medija postoji što nije bio slučaj u vreme Borisa Tadića i Dragana Đilasa.

On je odgovarajući na pitanja rekao da je važno da novinari u Srbiji rade slobodno i da svako treba da piše šta želi, a da je druga stvar kako će to prihvatiti čitaoci.

 

– Ja neću da dajem pare da bi me hvalili, a mislim da činjenice govore drugačije. Ja ću da radim i daustanem pre šest ujutru i da se dokazujem radom i trudom. Neću da se dodvoravam nikome i da plaćam reket, a vi nastavite, rekao je Vučić.

 

Upitan da prokomentariše izjave Boruta Pahora i Edija Rame o Kosovu, Vučić je rekao:

– Postoje razni pritisci, ali mi se ponašamo krajnje odgovorno i u odnosima sa susedima, ali i prema EU. Postoje različiti aršini… Prištini je dato sve. Albanci mogu sve, da prisvoje tuđu teritoriju, a Srbi ne mogu ništa. Nema tu ljubavi, već samo interesa. Danas jedino što Srbiju više poštuju jer smo politički i ekonomski jači.

Advertisements

 

Zatim je dodao:

– Hoćemo li mi zato što smo ljuti jer su nam činili nepravde , što su jedino nas u Evropi bombardovali da ćutimo ili ćemo da dignemo glavu i gledamo u budućnost? Ja ću dati svoj predlog za kompromisno rešenje, jer ne može neko da dobije sve, a neko da izgubi sve.

 

Predsednika su pitali kako komentariše to što je Oliver Ivanović upozoravao BIA-u da mu prete.

-Razgovarao sam više puta sa Ivanovićem. Postojao je sukob između njega i Radojičića. Sa Radojičićem nisam nikad razgovarao, možda telefonom. Sad se postavlja pitanje: taj čovek je znao da će neko da uperi prstom u njega. Od 2000 godine taj sukob postoji. Pa se postavlja pitanje je li on glup ili lud? Mene brine što se istraga ne sprovodi u svim pravcima jer nekome to ne odgovara. Ali naši nadležni organi to dobro rade.

 

Predsednik Srbije je istakao da ne misli da je ubistvo lidera lidera Građanske inicijative “Srbija, sloboda, pravda” skrajnuto iz medija.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: