GDE OVO IDE SRBIJA!? – Devetogodišnji dečak se obesio u Obrenovcu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Dečačić U. D. (9), koji se sinoć predveče kanapom obesio u dedinoj šupi, u dvorištu porodične kuće u Skeli kod Obrenovca, nije mogao da se izbori sa gubitkom oca, koji je pre četiri godine poginuo u saobraćajnoj nesreći i čiju smrt jednostavno nikako nije mogao da preboli.

 

Mališan je bio dobar đak, drugi razred osnovne, nije imao nikakvih problema ni u školi, ni kod kuće, bio je veselo i radoznalo dete. Živeo je kod babe i dede, koji su mu bili i zakonski staratelji, jer mu je otac 2014. godine poginuo na motoru, a majka se preudala u Bosni.

 

Mališan je rastao sa još tri sestre, od kojih mu je jedna sestra bliznakinja.

Advertisements

– Ništa nije slutilo na tragediju, bio je veselo dete, evo gradio je kućicu za svog psa… Sestre su mu bile u Bosni kod majke i njegova bliznakinja je baš sutra trebalo da se vrati kući, ovde kod nas..

.

Majka je za njih izvadila pasoše pa su joj otišle u posetu, a upravo je vadila pasoš i za njega da joj i on dođe u posetu – priča neutešni deda očiju crvenih od suza dodajući da niko ni u snu nije mogao da pretpostavi da bi ovako nešto moglo da se desi.

 

B92

Advertisements

error: