MONSTRUM IZ LAJKOVCA: Pijan silovao majku, napastvovao i 45 godina stariju strinu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Da se sin seksualno iživljavao nad majkom, otkriveno je slučajno, nakon što je otac mladića prijavio sina policiji zato što je tukao majku.

 

Goran Tanasković (29) iz lajkovačkog sela Vračević uhapšen je zbog sumnje da je silovao majku Vesnu (50)!

Kako saznajemo, da se sin seksualno iživljavao nad majkom, otkriveno je slučajno, nakon što je otac mladića prijavio sina policiji zato što je tukao majku.

 

Žena je tek na saslušanju u policiji otkrila da ju je sin Goran nekoliko puta silovao. Prema njenim rečima, Goran ju je od kraja decembra prošle godine do početka februara silovao u tri navrata, kada je bio pijan – navode naši izvori bliski istrazi.

Advertisements

 

Komšije kažu da se nesrećna žena u decembru 2017. vratila u porodičnu kuću u kojoj joj živi sin Goran, a da je njen muž Mileta ostao u kući u drugom kraju sela.

 

– Teško su živeli. Vesna je malo ometena u razvoju i prima socijalnu pomoć. Goran je povremeno radio u nadnici, međutim, sve što bi zaradio, on bi propio. Oni imaju još jednog mlađeg sina, koji ide u srednju školu u Valjevu, i ćerku, koja je udata. Goran je uvek bio problematičan. Policija im je često dolazila na vrata, mnogo je pio – pričaju komšije Tanaskovića.

 

KURIR NOVINE

Advertisements

error: