ŠMEKERČINA! ZVALA ANĐELINA DŽOLI NA MOBILNI: Ja da pljujem SRBE – AJDE ĆAO!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nebojša Glogovac odbio je saradnju sa Anđelinom Džoli, a objasnio je i zbog čega je uradio to što većina muškaraca sebi ne bi priuštila, jer ipak Anđa važi za najlepšu ženu sveta.

 

Naime, Nebojša je još jednom dokazao da je veliki Srbin i veliki šmeker.

„Nisam imao čast lično da upoznam gospođu Džoli. Kontaktirali su me njeni agenti“, započeo je svoju priču glumac.

 

„Agent Bob tražio je da dođem na audiciju za film u London. Rekao je da ću tamo dobiti stranu s dijalozima. Ipak, kada sam tražio da mi pošalju scenario, to su vešto izbegavali s obrazloženjem da niko od potencijalnih glumaca ne sme znati šta piše u scenariju.

Advertisements

Već ta misterija oko projekta mi je bila iritantna. Rekao sam im: „Hej ljudi, dajte da uđemo u suštinu rata, da izbegnemo šablon kako su jedni ludi, zajebani i sve će nas pobiti, a drugi sede skrštenih ruku““, ispričao je Glogovac.

 

Vrlo brzo je shvatio da je u pitanju još jedan projekat u kome će Amerikanci nama pričati kako je izgledao rat.

 

„Kad sam shvatio da se radi o još jednom projektu u kojem će Amerikanci nama pričati priču o tome šta se kao događalo i kako smo mi proživljavali rat, a pritom nemaju pojma o suštinskim stvarima, zahvalio sam se na saradnji. I nisam zažalio. Film je ispao loš, Anđelina Džoli se nimalo nije proslavila kao rediteljka. Intuicija me je spasila.“

 

Izvor: opanak.net

Advertisements

error: