BAHATA! 5.000 KAZNA ZA GOSPOĐU: Maja Gojković blokirala saobraćaj zbog šopinga

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Službeni auto predsednice parlamenta bez pardona stajao parkiran u žutoj traci u centru grada dok je ona obilazila radnje, trole GSP morale da ga obilaze.

 

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković preozbiljno je shvatila svoju funkciju, pa je umislila da joj je sve dozvoljeno.

Naš paparaco uhvatio je prvu damu parlamenta kako bez ikakvih obzira blokira žutu traku, deo kolovoza na kojem je strogo zabranjeno i kretanje i zaustavljanje, samo da bi obavila šoping u centru grada!

Advertisements

 

– Videla sam crnu limuzinu kako se kreće žutom trakom, gde inače smeju samo vozila javnog prevoza i taksisti. Onda se vozilo u jednom momentu zaustavilo, iz njega su istrčali neki ljudi u odelima, otvorili zadnja vrata i izašla je Maja Gojković. Ušla je u prodavnicu, obavila šta je imala, a vozač je za to vreme blokirao žutu traku, pa su trolejbusi morali da ga s mukom zaobilaze. Viđala sam tako bahate vozače, ali kad gospođa Gojković misli da to tako može, zašto ne bi i ostali građani – ispričala nam je prolaznica koja je slučajno ispratila ovu scenu u Svetogorskoj ulici u prestonici.

 

Ovakav prekršaj bi novčanik običnog smrtnika olakšao za 5.000 dinara, koliko je zakonom definisana kazna za nepropisno parkiranje i vožnju žutom trakom.

Profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu Milan Vujanić objašnjava za Kurir da je Maja Gojković svakako učinila prekršaj jer je žuta traka neprikosnoveni prostor za kretanje javnog prevoza.

 

KURIR

Advertisements

error: