PREOKRET ZA NOĆ! Mirković od DRŽAVNOG ČOVEKA do DRŽAVNOG NEPRIJATELJA

Podeli vest sa drugima!
  • 68
    Shares

Advertisements

Svi političari u Srbiji zarade novac bavljenjem politikom koju, kažu, potroše i na muziku, samo je Saša Mirković, naš poznati i najuspešniji producent, zaradio pare bavljenjem muzikom koje je potrošio na politiku.

 

Brz politički uspon ali i pad Saše Mirkovića i dalje je enigma za sve ovdašnje političke analitičare * Mirković će ostati upamćen po tome što je prvi, pre svih, izašao iz Srpske napredne stranke na vrhuncu njene vlasti, kada je imala više od 200 i kusur poslanika i što se opet prvi, pre svih, suprotstavio Vučićevom otimanju partije od Tome Nikolića i njenom utapanju u recidive Dinkićevih „eksperata za pljačku Srbije“ okupljenih u famoznu grupaciju G17+

 

Estradni put našeg najuspešnijeg producenta Saše Mirkovića bio je posut zvezdama, za razliku od onog političkog koji je posut trnjem, po kojem Mirković još uvek gazi.

 

I to bosonog!

Veoma uspešna karijera, stotine uspešnih koncerata i raznih producentskih poduhvata, krunisana je pobedom na Evroviziji sa Marijom Šerifović, i niko ne zna kako i zašto se Mirković uopšte našao u našoj uzavreloj političkoj areni kada je već imao i previše novca a novac je u Srbiji glavni motiv za sve one koji se bave politikom.

 

Štaviše, Mirkovića je bavljenje politikom koštalo u svakom smislu: u finansijskom ali i onom drugom, mnogo skupljem, životnom, jer je bio na pravdi Boga uhapšen, zatočen i osuđen, zbog čega su mu naprasno, zbog stresa, preminuli baba i deda!

 

Ono što nikome nije jasno je to da niko ne zna kako se Mirković, od čoveka koji je uživao maksimalno poverenje najvišeg državnog vrha, preko noći pretvorio u državnog neprijatelja broj 1. samo zato što je Aleksandar Vučić tako odlučio!

 

Da bi situacija bila jasnija, navodimo podatak da je Mirković, kao čovek od najvećeg državnog poverenja i značaja, nakon smotre specijalne jedinice policije na Staroj planini, bio žrtva Vučićeve krivosudne mafije koja je poslala te iste policajce, koje je Mirković postrojavao, da ga uhapse!

I tu se vidi sva bezumnost aktuelnog predsednika Srbije koji je umislio da je istinski gospodar života i smrti na ovom parčetu Srbije bez Kosova.

KAKO JE SVE POČELO

Saša Mirković je svoju političku karijeru gradio sam, bez ičije pomoći a u zavičajnom Zaječaru ustoličio se u veoma teškim uslovima, sa svojom partijom, pored dežurnog politikanta Boška Ničića i režimske Srpske napredne stranke koji nisu birali sredstva da izguraju Mirkovića iz igre. Međutim, Mirković je pobedio i Ničića i Vučićeve lokalne aparatčike i tako grunuo na političku scenu Srbije.

Advertisements

 

Kasnije je Mirković sarađivao sa Tomislavom Nikolićem i tu se njegova saradnja sa Srpskom naprednom strankom uglavnom završavala. Kada je Vučić dobio SNS „na čuvanje“ od Nikolića, počeo je progon svih „prvoboraca“ bliskih Nikoliću a na njihova mesta Vučić jeubrzano počeo da ustoličuje Dinkićeve kadrove, koji su do tada bukvalno bili politički mrtvaci.

 

Saša Mirković je čovek koji nikada nikome nije mogao da „oćuti“ pa je tako i Vučiću prebacivao da nije lepo a ni pametno to što radi, a ni časno, što je veoma bitno za Sašu Mirkovića koji važi za poštenog, časnog čoveka koji uvek održi reč i uradi ono što je obećao.

Aleksandar Vučić je poznat po tome što je osvetoljubiv i po tome što nikome ne oprašta bilo kakvu kritiku ili suprotstavljanje.

 

Sudbina Saše Mirkovića bila je, dakle, zapečaćena…

 

HAPŠENJE

Osveta Aleksandra Vučića stigla je brzo.

Tužilaštvo u Zaječaru dobilo je nalog da pronađe kako zna i ume bilo šta što može Mirkovića da skloni sa političke scene, da ne smeta Vučiću ali još više Bošku Ničiću, koji je volšebno „preleteo“ iz redova opozicije u Vučićev tabor!

 

Saša Mirković proveo je potpuno neosnovano mesec i po dana u pritvoru, u štrajku glađu i žeđu, a nekoliko dana bio je bukvalno izgubljen i niko iz tužilaštva ani iz policije nije znao gde se on zapravo nalazi!

 

Pominjalo se tada nekakvo zaprašivanje komaraca, pa fudbalski klub da bi na kraju Mirkovića optužili da je „nezakonito delio novogodišnje paketiće deci bez roditelja“, što je presedan za Riplija!

Bez ikakvih dokaza za bilo kakvu nezakonitost, jer Mirković nije bio ovlašćen kao predsednik skupštine da bilo šta odlučuje, brže-bolje spremljena je optužnica protiv njega i sve je pripremljeno da se Mirković na pravdi Boga uhapsi.

 

I osudi!

Sudija Saša Živković doneo je najskandalozniju presudu ikada donetu u Srbiji, na osnovu netačnih podataka i grubih propusta, samo da bi Mirkovića osudio i zadovoljio beogradskog šefa.

Ta skandalozna presuda još uvek nije pravosnažna, a da li će biti, pokazaće se…

 

MOJABG.TV

Advertisements