VODITELJKA JUTARNJEG: Starlete i ostale osobe bez zanimanja neće biti moji gosti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Voditeljka Snežana Dakić, koja odnedavno vodi “Jutrarnji program” na televiziji Happy, sa gostima različitog profila govori na razne teme u višečasovnom živom programu, ali smatra da među njima ne moraju da se nađu i starlete.

 

“Starlete, kao i ostale osobe bez zanimanja, imaju dovoljno prostora na svim televizijama u svim segmentima programa, tako da će jutarnji program “Hepija” vikendom i bez njih preživeti”, kaže Snežana i dodaje da, s druge strane, nema ništa protiv da ugosti pevačice:

Advertisements

 

“U emisiji “Život u trendu” su često gostovale pevačice. Poznato je da one vuku najveću gledanost, ali i to da su u razgovoru sa mnom pokazale svoj maksimum i prevazišle sebe. Isti je slučaj i sa “Hepijem”. Neću sa njima voditi neke banalne i trivijalne razgovore, već će iznositi njihove poglede na teme kojima se tog dana u emisiji bavimo. Te osobe su uzorne za svoje gledaoce i ja gledam da izvučem iz njih ono najbolje, da ne pričamo o njihovim porocima, nego o njihovim vrlinama, ako je to moguće”, objašnjava Dakićeva.

 

Pitali smo je i da li joj teško pada da se budi zbog novog poslovnog angažmana.

“Po prirodi nisam ranoranilac, ali zasad sam prilagodila svoj stil života novim obavezama. Gledam da se što više odmaram i štedim koncentraciju. Nije samo problem ustati rano, već četiri do pet sati držati koncentraciju u programu uživo”, završava Snežana.

Advertisements

error: