NEVEROVATNO: 14 miliona za 14 metara asfalta!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Barajevo, opština na južnom obodu Beograda, do sada nije često dolazila u fokus javnog mnjenja. Ušuškana podno Kosmaja, ova, možemo slobodno da kažemo i varošica, kao i većina opština u Srbiji je pod kontrolom SNS-a.

 

Nedavno je ovde otkriven jedan od većih skandala kada su u pitanju putevi i putna infrastruktura u Srbiji! A takvih skandala, složićete se, nema malo.

 

U Barajevu postoji relativno nova crkva Svetog Save, a pored te crkve nalazi se most, dužine koja nije velika. Ovaj most možete videti na fotografijama ispod, a njegovo asfaltiranje tokom leta (dakle, SAMO asfaltiranje) plaćeno je 14 miliona dinara!!!

Advertisements

 

Da stavimo na stranu što je most kao most promašena investicija jer se nalazi u delu Barajeva gde nema nikakve frekvencije ljudi, zapitam se da li je moguće da je neko uspeo da smisli da asfaltiranje preko mosta koji je greškom čak izdignut plati preko 14 miliona dinara? Da li je moguće da je metar kvadratni asfaltiranja plaćen preko 100 000,00 dinara? Nije zlatan, na slikama možete videti običan mostić preko rečice na periferiji grada.

 

Izvor: Gerila.rs

Advertisements

error: