NAMEŠTALJKA! SNS dovukla ljude iz Niša, Vranja i Pirota na Kosovo da mašu Vučiću

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Aleksandar Vučić boravi danas i sutra na Kosovu i Metohiji gde će razgovarati sa političkim predstavnicima Srba i građanima južno od reke Ibar.

 

11.30 – Srbi moraju da ostanu i opstanu na Kosovu i Metohiji, a država Srbija da nastavi da pomaže – rekao je Vučić na početku obraćanja okupljenima ispred manastira Banjska.

11.05 – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u manastor Banjska, gde je dočekan ovacijama okupljenih građana južne srpske pokrajine.

Na početku celodnevnog boravka na Kosovu i Metohiji, pod krupnim snegom i uz zvuk manastirskiuh zvona, dočekao ga je veliki broj građana i sveštenstvo manastira s vladikom Teodosijem.

 

KO JE SVE TAMO!?

Advertisements

Kako Dnevni Žurnal saznaje od svojih izvora unutar SNS, pripadnici stranke su organizovani išli na Kosovo autobusima ali su i ostali tu namešteni.

 

O čemu je reč? Prema rečima naših izvora, SNS je dobila zadatak da okupi ljude iz južnih delova Srbije koji su članovi stranke a ponajviše iz Niša, Vranja i Pirota i da ih organizovano autobusima odvede na Kosovo kako bi dočekali Vučića. 

 

Drugi deo plana odnosio se na funckionere sa Kosova sa Srpske liste koji su dobili zadatak da i sami okupe narod sa Kosova i da ih sve organizovano dovedu u manastir Banjska, gde bi svi zajedno aplaudirali Vučiću. Uprkos tome, kako smo i ranije izvestili, došao je i jedan deo naroda koji nije organizovan, a mnogi od njih počeli su da zvižde.

 

Dnevni Žurnal

Advertisements

error: