LAŽI JOVANOVIĆA: Pretio novinaru Kurira, a onda ugasio broj, pa tvrdi da nije njegov!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Čedomir Jovanović je posle pretnji našem novinaru uhvaćen u laži! Predsednik LDP je danas sramno slagao da broj s kojeg su upućene pretnje nije njegov, iako postoje brojni dokazi koji potvrđuju suprotno.

 

Jovanović je nedavno sa istog broja (poznat redakciji) razgovarao sa novinarkom Kurira, a kada smo u toku dana objavili da je uputio brutalne pretnje našem kolegi, ugasio je broj. Isti broj s kojeg su upućene pretnje više nije u funkciji, ali postoje brojni svedoci koji su ranije kontaktirali s Jovanovićem upravo na taj broj telefona.

 

Pretio pa ugasio telefon

Nakon toga, Jovanović se javio Udruženju novinara Srbije, rekavši da broj nikad nije bio njegov i optužio našu redakciju za netačne navode.
Jovanovićevu laž otkrio je i Vajber, na kome je bio aktivan većim delom dana, što dokazuju i fotografije na printskrinovima koje objavljujemo. Vreme njegove poslednje posete Vajberu otprilike se poklapa sa vremenom objavljivanja našeg teksta o njegovom sramnom ispadu.

Advertisements

 

Dokaz da broj pripada Jovanoviću

Kristina Kovač, glavna urednica sajta UNS, u izjavi za Kurir kaže da je posle poziva naše redakcije, kada smo obavestili UNS o Jovanovićevim pretnjama našem novinaru, pozvala broj telefona koji smo joj dostavili:

– Pozvala sam dva puta, zvonilo je do kraja, ali se niko nije javio. Posle toga javio se Uros Egić (član medijskog tima LDP, prim. nov.) i rekao da to nije telefon lidera LDP, već da će mi se Jovanović javiti na drugi broj. Onda se umesto lidera LDP ponovo javio Egić, rekavši da Jovanović nikada nije koristio taj broj.

 

KURIR

Advertisements

error: