TUGA! Telo OLIVERA IVANOVIĆA preneseno u prostorije njegove stranke

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Oliver Ivanović upucan je jutros u Kosovskoj Mitrovici dok je ulazio u prostorije stranke. Lider Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” podlegao je povredama u bolnici i pored napora lekara da mu spasu život.

 

23.15 Brnabić: Srbija će pomoći u istrazi

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije pružiti svu moguću pomoć u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, a da će Srbija ukoliko joj ne bude dozvoljeno da učestvuje u istrazi, pokrenuti sopstvenu.

 

22.35 – Posmrtni ostaci Olivera Ivanovića biće preneti za Beograd 17. januara, a sahrana će biti obavljena na novom groblju u Aleji velikana dan kasnije u 12:30.

 

21.42 – Pokret socijalista: Cilj ubistva destabilizacija Srbije

Advertisements

Pokret socijalista najoštrije je večeras osudio ubistvo Olivera Ivanovića ocenjujući da atentat ima za cilj da “zastraši srpski narod na Kosovu i Metohiji, da unese razdor i nepoverenje među Srbima, a krajnji cilj je destabilizacija Srbije”.

 

21.35 – SAZNAJEMO! VUČIĆ U SUBOTU I NEDELJU NA KOSOVU! Sa Srbima će razgovarati o svim problemima sa kojima se suočavaju!

Kako Informer saznaje predsednik Srbije Aleksandar Vučić za vikend će boraviti na Kosovu gde će sa Srbima razgovarati o njihovim problemima i o bezbednosti u južnoj pokrajini

21.01 – SEDNICA SAVETA ZA BEZBEDNOST U PRIŠTINI: Ako treba, u istrazi ubistva tražićemo pomoć FBI!

 

IZVOR: informer

Advertisements

error: