UŽAS U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ubijen Oliver Ivanović, preminuo nakon što su ga upucali!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama.

 

Lider Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

Na Ivanovića su navodno pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke. Prema nezvaničnim informacijama, Ivanović je nakon napada hitno transportovan u KBC Kosovska Mitrovica , ali bez znakova života. Hitnu pomoć je pozvala komšinica koja je pošla da kupi hleb.

 

Kako je saopštila Ksenija Božović iz GI SDP, policija je ispred kancelarije pronašla tri čaure. Na njega je pucao nepoznati muškarac iz pištolja.

Advertisements

Nezvanično se međutim saznaje da su na mestu zločina pronađene 4 čaure, da je pištolj imao prigušivač, kao i da je pucano iz vozila u pokretu. Nedaleko od mesta zločina pronađen je i zapaljeni automobil “opel astra”, kojim je ubica najverovatnije pobegao, a potom i zapalio da prikrije tragove.

Čitava Kosovska Mitrovica je pod jakom policijskom blokadom, a građani, pogotovo srpske nacionalnosti, izuzetno su uznemireni, u šoku i neverici.

 

Oliver Ivanović rođen je 1. aprila 1953. godine u selu Rznić kod Dečana. Osnovnu i Mašinsko-tehničku školu završio u Kosovskoj Mitrovici. Bio je pitomac Vojne akademije u Zagrebu, ali je napušta posle tri godine. Završio Mašinski fakultet u Mitrovici, a u Prištini je diplomirao i na Ekonomskom fakultetu.

 

KURIR

Advertisements

error: