SREĆNA PRAVOSLAVNA NOVA GODINA! Puno para, zdravlja, seksa i putovanja!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon spektakularnog dočeka Nove godine upriličenog 31. decembra na više gradskih trgova i okupljališta, Beograđani su 2018. godinu po starom kalendaru i večeras dočekali na više lokacija u prestonici.

 

“Miligram” i Dženan Lončarević na Zvezdari

Blizu dve hiljade ljudi okupilo se na platou ispred Gradske opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77) gde je takođe u ponoć bio priređen vatromet.

Oko 21 sat nastupio je poznati pevač Dženan Lončarević, a nakon njega na je oko 22.30 izašao i “Miligram”. Oni su počeli svoj nastup pesmom “Libero”, a sa njima su Zvezdarci ušli i u novu godinu po julijanskom kalendaru.

Advertisements

 

Lončarević je, prethodno, svoj koncert otpočeo uz “Pitam te”, a publici se u jednom trenutku obratio i rečima: “Što jače pevamo, biće nam toplije”. Osim svojih, on je pevao i hitove “Prljavog kazališta”, “Bijelog dugmeta”, ali i ostale hitove domaće rok muzike.

 

Program je vodio Milan Kalinić, a ulaz je bio besplatan.

Ledena košava koja je tokom večeri parala uši Beograđanima nije sprečila mnoge da na koncert dođu i sa svojim mališanima. “Oružje” protiv hladnoće mnogima je kuvano vino.

 

Jovana i Damjan bili su među prvima u publici.

– Jedva čekamo nastup grupe “Miligram”. Pratimo ih od samog početka, otkad su se pojavili. Očekujemo sjajnu atmosferu. Ni košava nam ne može ništa, nas greje ljubav – kaže ovaj simpatičan dvojac.

 

BLIC.RS

Advertisements

error: