BOŽIĆNA HUMANOST! Na poklon 25 pečenica za najsiromašnije sugrađane za Božić

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milan Zurovac iz Nevesinja još jednom je pokazao da u ovim prazničnim danima misli o onima kojima je pomoć potrebna.

 

Čovek koji je i prethodnih godina darovao božićne pečenice socijalno najugroženijim porodicama iz nevesinjske opštine proširio je humanitarnu aktivnost i na Foču!

Akcija je organizovana u saradnji sa fočanskim Centrom za socijalni rad, a Zurovac je poklonio 25 veselica porodicama koje primaju socijalnu pomoć.

 

Prase za Božić dobila je i porodica Aleksandra Milutinovića (38), koji je je već 19 godina nepokretan i bez mogućnosti govora, a čija porodica živi od minimalne očeve penzije i 160 maraka tuđe nege i pomoći.

„Ne mogu da vam opišem kako se osećam, jer stvarno to nismo nikad doživeli za ovih 19 godina da nam se neko takvim gestom obratio.

Advertisements

 

Zahvaljujem svima“, rekla je Aleksandrova majka Milanka.

 
Kosa Vasiljević, iz Broda na Drini, kaže da je zahvalna, jer prvi put dobija ovakav poklon, a godinama je korisnik socijalne pomoći.

 

38-godišnji Nevesinjac Milan Zurović poziva sve ljude da darivanjem umnožavaju radost.

„Nisam bogat da delim, ali sam bogat u srcu da pomognem da svi osete dar Božića“, skroman je Milan.

 

„Foča je rodno mesto moja dva sina, koje smo dobili uz velike teškoće i moja velika želja je bila da se odužim Fočacima, da pomognem porodicama koje su ugrožene, da osete dan Božića, da znaju da nisu zaboravljeni“, rekao je Zurovac.

 

Izvor: Moja Hercegovina

 

Advertisements

error: