NEVEROVATNO: ŽUTI BRANE VUČIĆA OD AMFILOHIJA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije Radović ponovo je komentarisao vlasti u Srbiji, ovaj put „izdajničke postupke“ predsednika Aleksandra Vučića * Iz Srbije dolaze oštre osude, kako predstavnika Vlasti, tako i od žute opozicije * Gordana Čomić i Vuk Jeremić brane Vučića i rukama i nogama od Amfilohija.

 

Iz Demokratske stranke poručuju da su napadi na instituciju Predsednika države nedopustivi.

„Svaka činjenica da neko misli da sme da kleveće druge da su izdajnici i da se to tretira kao sloboda govora je netačna. Jer postoji jasna razlika između verbalnog nasilja i slobode govora. Ovo je verbalno nasilje. I ja ne znam razloge ni motive, da li mu je samo sočno tako da kleveće ljude ili je to propaganda koju želi da koristi, ali kako god bilo, nedopustivo je i zaslužuje reakciju svih u Srbiji“, rekla je Gordana Čomić.

Advertisements

 

Jedan od bivših visokih funkcionera te partije, a danas vođa Narodne stranke, Vuk jeremić, oglasio se na Tviteru, kritikujući reakciju iz Predsedništva: „Ovi bi se sutra jednako brutalno i primitivno obračunali i sa Patrijarhom ako im se ne bi dopao jedan njegov preki pogled, a kamoli izjava. Ako treba i sa roditeljima. Ništa im nije sveto“.

 

IZVOR: MOJABG.tv

Advertisements

error: