BAŠ SAD PRED IZBORE!? Stigla KRIVIČNA PRIJAVA protiv Aleksandra Šapića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Husnija Alili, Hamit Alili, Selvije Ismani i Ljulzime Islami tvrde da je Aleksandar Šapić na prevaru od teško bolesnog Amdija Alilija uzeo lokal vredan 180.000 evra.

 

U spornom ugovoru o prodaji navodi se da je za lokal plaćeno samo 30.000 evra.

 

Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda, oteo je ćevabdžinicu ‘Indeks 10’ od vlasnika Amdija Alilija, i to dok je ovaj bio na samrti! Nedugo potom srušio je ovaj objekat i na njegovom mestu nelegalno sazidao zgradu, tvrdi porodica pokojnog Alilija, koja je protiv Šapića pre dve nedelje podnela krivičnu prijavu Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Advertisements

 

Šapića su tužilaštvu prijavili Husnija Alili, supruga pokojnog Amdija, njegov sin Hamit Alili i ćerke Selvije Ismani i Ljulzime Islami. Članovi porodice Alili, koji danas žive u Makedoniji i Austriji, priložili su uz prijavu i dokumentaciju koja ukazuje na sumnju da je Šapić na prevaru otkupio lokal od 104 kvadrata na Novom Beogradu za samo 30.000 evra iako je tržišna vrednost bila 180.000 evra! Šapić je, kako se dalje navodi, uz pomoć ujaka Radeta Dedovića falsifikovao dokumentaciju, srušio taj objekat i nezakonito sazidao dvospratnu zgradu. Gradska vlast, kad je malverzacija otkrivena, naložila je opštini da sruši nelegalnu zgradu, ali to do danas nije urađeno.

 

INFORMER

Advertisements

error: