GLUMICA O SVOM VERENIKU: Pokušao je da me ubije pa sebi presudio

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sedmi septembar ove godine ostaće zauvek urezan u sećanju glumici Ivani Panzalović. Oporavila se, planira da se vrati duplo jača na daske koje život znače, a koliko želi da zaboravi ožiljak na čelu, najbolje govori to što kroz osmeh kaže: „Računajte da je to povreda zbog pada sa bicikla”.

 

Prvi put za javnost nakon kobne noći u stanu na Dedinju, gde je plastični hirurg Srđan Cvetanović nakon šestomesečne veze pucao prvo u nju, a potom izvršio samoubistvo, govori kako danas izgleda njen život, šta se promenilo i zbog čega je ovo najteža godina u njenom životu.

 

Prvi put za javnost govoriš o situaciji kada je tvoj momak pucao na tebe. Ovo je sigurno bila najteža godina u tvom životu?

 

– Jeste najteža godina. Prethodna tri meseca ove godine mogu da stanu u prethodnih trideset mog života. Jako teška je bila, mučna, ali i poučna. Zato što sam shvatila da je svaki problem rešiv i da iz svega možemo da izađemo jači.

 

Ranjavanje je bilo opasno, mogli bismo da kažemo da su te milimetri delili od smrti?

Advertisements

 

– Lekari su meni rekli nekoliko dana nakon svega da su mene mikromilimetri spasli, mene je metak okrznuo. Ne gledam na to tako, već kao na ozbiljnu povredu. Meni je vibrirala čeona kost, zbog toga je nastao hematom i onda sam operisana. Međutim, da je ta čeona kost pukla, raspršila bi se u glavi i onda ne želim da razmišljam šta bi moglo da bude. Zaista su me mikromilimetri delili od smrti. Operisali su me neurohirurg doktor Goran Pavlićević i plastični i rekonstruktivni hirurg doktor Nikola Ostojić. Spasli su mi život i beskrajno sam im zahvalna na tome.

 

Mediji i čitava javnost su pratili sve što se tih dana događalo oko tebe. Kako je izgledalo prvo jutro nakon što si se probudila iz anestezije u bolničkoj postelji i ugledala dan?

 

– Nisam ugledala dan, videla sam oca. U tom trenutku sam tražila da mi donesu “koka-kolu” i cigaretu. To im je bilo potpuno neverovatno. Onda su im objasnili da je to zapravo dobro jer su shvatili da sam to ja i da je, srećom, sve prošlo bez većih posledica po telo.

 

KURIR

Advertisements

error: