ZORANA O MAJI GOJKOVIĆ: Ona je nevaspitana ženturača!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je u intervjuu za novogodišnji Blic da je uvek za dogovor, ali da ne može da ne reaguje na nepravdu, nevaspitanje, glupost i kada neko ne radi svoj posao.

 

– Verovali ili ne, ali ne volim da ulazim u svađe i uvek sam pre za dogovor… Nisam od onih koji klimaju glavom i ne volim fikuse, čak ni kao cveće. Iako je tropska biljka, dobro uspeva i kod nas jer joj ne treba mnogo pažnje – rekla je Mihajlovićeva.

 

Upitana o kritikama koje je uputila predsednici Vlade Ani Brnabić, Mihajlovićeva je rekla da je tačno da se pobunila protiv njene izjave da je “NALED najzaslužniji zbog napretka Srbije na listi Svetske banke i što smo 10. na svetu po građevinskim dozvolama”.

 

– To su svi videli. Takva ocena jednostavno nije bila fer prema svima koji su uložili mnogo rada kako bismo postigli ovaj zajednički uspeh, među kojima je svakako i NALED. I Ana se posle izvinila zbog te izjave. I da, i dalje smatram da predsednik Vlade nijednom ambasadoru ne treba da objašnjava svoje intervjue – kazala je Mihajlovićeva.

Advertisements

 

Na pitanje da li je tačno da je predsednici Skupštine Maji Gojković rekla da laže, Mihajlovićeva je navela da iz ne zna kojih razloga Maja Gojković uporno nije htela da stavi na dnevni red Ugovor o transportnoj zajednici Zapadnog Balkana, koji je Srbija potpisala u julu, u Trstu.

 

– Vlada je taj ugovor dobila 24. oktobra, dva dana kasnije ga je usvojila i poslala u Skupštinu… A na dnevni red Skupštine je stavljen tek mesec dana kasnije i to nakon urgencije predsednika i premijerke. Maja mi je nekoliko puta rekla “Samo zbog tebe sam zakazala sednicu, svi u ovde samo zbog tebe”, kao da sam ja kriva što je ugovor toliko čekao u parlamentu… I tačno, rekla joj da je to laž i da ne govori istinu, a ona je demonstrativno izašla iz sale”. I hvala poslanicima, ugovor je ratifikovan, a Srbija je 6. decembra u Briselu izabrana za sedište Transportne zajednice – navela je Zorana Mihajlović.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: