VUČIĆ O IZBORIMA: Ponovo bih glasao za SINIŠU MALOG

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izbori u Beogradu će biti održani u martu, a Srpska napredna stranka će pred birače izaći sa rezultatima, najavio je lider SNS-a i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Poručio je i da ceni gradsku vlast u Beogradu i da bi glasao za Sinišu Malog, Andreju Mladenovića i Gorana Vesića.

 

“Ljudi neka ne biraju prema emocionalnoj inteligenciji Siniše Malog nego prema rezultatima”, rekao je Vučić za Pink, poručivši da izuzetno ceni rad gradske vlasti u Beogradu.

 

Lider naprednjaka je dodao da bi glasao za Sinišu Malog, Gorana Vesića i Andreju Mladenovića, pa makar bio jedini u Beogradu.

Advertisements

 

Vučić se osvrnuo i na kontroverznu nabavku novogodišnje jelke u Beogradu. Tvrdi da jelka košta 69.000 evra, a da ostalo u ukupnoj ceni od 83.000 evra, čine porezi i carina.

Ponuda komapnije “Kip lajt”, prema njegovim rečima, bila je najeftinija, jer su ostala dva ponuđača za osnovnu cenu tražili 80.966 evra i 75.000 evra.

 

Kazao je da je kada je dobio prvu informaciju bio besan ida je vikao na gradonačelnika Sinišu Malog zbog tako skupe jelke. Međutim, prema njegovim rečima, kada je urađena analiza, ispostavilo se da jelka zapravo vredi 69.000 evra, a da ostalo u ceni čine carina i porez.

 

IZVOR: N1 SRBIJA – FOTO: N1

Advertisements

error: