NELEGALNO SAGRADILA SALAŠ: Nataši Bekvalac ruše kuću u Čeneju?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada odbila pevačicin zahtev za dobijanje građevinske dozvole jer je vilu počela da zida na poljoprivrednom zemljištu.

 

Kući Nataše Bekvalac u Čeneju nadomak Novog Sada preti rušenje jer pevačica nema dozvolu za gradnju, ekskluzivno saznaje Kurir.

 

U dokumentaciji do koje je došao naš list piše da je pevačica uredno preko tadašnjeg advokata Nemanje Aleksića podnela zahtev, ali ju je Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada odbila. Kao obrazloženje je navedeno da na toj parceli nije dozvoljeno podizanje objekta jer je u pitanju poljoprivredno zemljište, a ne građevinsko.

Advertisements

 

– Nataša je kupila plac u Čeneju, na kojem je počela da gradi kuću s bazenom. U to vreme je bila u braku s direktorom „Pionirskog grada“ Ljubom Jovanovićem, koji se time bavio. U međuvremenu njih dvoje su se razveli, a on je sve papire i uputstva za dobijanje građevinske dozvole ostavio advokatu. On je u pevačicino ime u junu ove godine podneo novi zahtev za izdavanje građevinske dozvole, ali je odbijen – priča naš dobro obavešteni izvor.

KURIR

Advertisements

error: