PREDSEDNIK OPOVA (SNS) Delio pečene prasiće građanima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik opštine iz redova SNS organizovao je humanitarnu akciju u kojoj je socijalno ugroženim porodicama delio božićne pečenice i kolače.

 

U privatnoj inicijativi predsednika opštine Opova dr Zorana Tasića juče je pokrenuta božićna akcija u kojoj se socijalno ugroženim porodicama daruju božićne pečenice i kolači za ovaj veliki hrišćanski praznik.

 

Predsednik opštine je organizovao akciju i pozvao privredne subjekte da svojim prilozima učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. Prikupljena su sredstva kojima je sprovedena nabavka, priprema i distribucija božićne trpeze za socijalno ugrožena domaćinstva, a pečenice i kolači biće uručivani i za katolički i za pravoslavni Božić, prenose lokalni mediji.

Advertisements

 

Zajedno sa predstavnicima Crkvenog odbora katoličke crkvene opštine, Zoran Tasić je sa svojim pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem danas posetio i uručio božićni dar domaćinstvu Erne Kelemana u Opovu.

 

– Ovaj znak pažnje od strane predsednika opštine zaista nam mnogo znači. Nas je pet u domaćinstvu, od toga dva penzionera, ujak i majka nisu zaposleni, ja sam na birou i tražim posao. Situacija nije najsjanija, nismo bili u mogućnosti da Božić proslavimo, ali sada nam je to ipak omogućeno, rekao je Erne keleman za Glas Opova.

Izvor: Espreso.rs

Advertisements

error: