SEKS SKANDAL! Manijak iz Vlade Srbije slao slike penisa devojkama

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jedan od činovnika Vlade Srbije preko društvenih mreža uznemirava devojke i šalje im fotografije svog polnog organa i to ni manje ni više nego iz kancelarije ministarstva u kom radi.

 

Kako saznaje Alo! jedan od činovnika Vlade Srbije, koji je zaposlen na privremenim i povremenim poslovima u jednom od ministarstva u Nemanjinoj osumnjičen je da je preko svog Fejsbuk profila, a iz kancelarije u kojoj radi slao devojkama eksplicitne fotografije.

– Čitava stvar isplivala je na površinu kada se ministarstvu (poznato redakciji) obratila devojka D. M. (22) i optužila njihovog radnika R. M. za seksualno uznemiravanje. Devojka tvrdi da joj je R. M. ničim izazvan i bez prethodnog upoznavanja slao svoje golišave slike. Kao dokaz pokazala je sporne fotografije. On je slike svog polnog organa slao direktno u inbox devojci na Fejsbuku, a prvu fotografiju, navodno joj je poslao odmah nakon što ga je devojka prihvatila za prijatelja na ovoj društvenoj mreži – otkriva izvor.

Advertisements

 

Prijavljen policiji
Prema njegovim rečima iz ministarstva su D. M. koja se inače bavi javnim poslom odmah uputili da čitav slučaj prijavi policiji, što je navodno devojka odmah i uradila.

 

– Ministarstvo je odmah pokrenulo istragu o čitavom slučaju, a očekuje se i da policija preuzme dalje korake. Ipak ni ministarstvo ni policija ne mogu ništa da urade dok devojka koja je uznemiravana i zvanično ne podnese prijave – otkriva izvor iz Nemanjine.

Prema njegovim rečima R. M. je zaposlen u ministarstvu kao radnik na privremenim i povremenim poslovima u trajanju projekta na kome radi.

 

– Do sada se niko nije žalio na njega i svi smo u šoku. Videćemo šta će na kraju biti – kaže sagovornik.

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: