SEKS SKANDAL! Manijak iz Vlade Srbije slao slike penisa devojkama

Podeli vest sa drugima!
  • 581
    Shares

Jedan od činovnika Vlade Srbije preko društvenih mreža uznemirava devojke i šalje im fotografije svog polnog organa i to ni manje ni više nego iz kancelarije ministarstva u kom radi.

 

Kako saznaje Alo! jedan od činovnika Vlade Srbije, koji je zaposlen na privremenim i povremenim poslovima u jednom od ministarstva u Nemanjinoj osumnjičen je da je preko svog Fejsbuk profila, a iz kancelarije u kojoj radi slao devojkama eksplicitne fotografije.

– Čitava stvar isplivala je na površinu kada se ministarstvu (poznato redakciji) obratila devojka D. M. (22) i optužila njihovog radnika R. M. za seksualno uznemiravanje. Devojka tvrdi da joj je R. M. ničim izazvan i bez prethodnog upoznavanja slao svoje golišave slike. Kao dokaz pokazala je sporne fotografije. On je slike svog polnog organa slao direktno u inbox devojci na Fejsbuku, a prvu fotografiju, navodno joj je poslao odmah nakon što ga je devojka prihvatila za prijatelja na ovoj društvenoj mreži – otkriva izvor.

 

Prijavljen policiji
Prema njegovim rečima iz ministarstva su D. M. koja se inače bavi javnim poslom odmah uputili da čitav slučaj prijavi policiji, što je navodno devojka odmah i uradila.

 

– Ministarstvo je odmah pokrenulo istragu o čitavom slučaju, a očekuje se i da policija preuzme dalje korake. Ipak ni ministarstvo ni policija ne mogu ništa da urade dok devojka koja je uznemiravana i zvanično ne podnese prijave – otkriva izvor iz Nemanjine.

Prema njegovim rečima R. M. je zaposlen u ministarstvu kao radnik na privremenim i povremenim poslovima u trajanju projekta na kome radi.

 

– Do sada se niko nije žalio na njega i svi smo u šoku. Videćemo šta će na kraju biti – kaže sagovornik.

REPUBLIKA.RS