VUČIĆ PINK UŽIVO: Putin me je pohvalio što sam smanjio plate i penzije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu na televiziji Pink podnosi godišnji izveštaj naciji! Predsednik će između ostalog večeras otkriti šta se u četiri oka dogovorio sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, šta nas čeka u 2018. godini, koje odluke, kakva rešenja i da li se pomirio sa porazom na beogradskim izborima.

 

21.36 – Da li vi mislite da svima odgovara stabilna Srbija? Mislim pre svega na one spolja, ne na svoje političke protivnike, jer njima je bitno samo da se dočepaju vlasti da bi punili svoje džepove. Zašto bi im odgovarala Srbija u kojoj predsednik i premijer imaju veliku snagu i veliku podršku naroda. Takvoj Srbiji ne mogu da naređuju strani ambasadori.

 

21.29 – Kao predsednik Srbije imao sam susret sa 71 predsednikom države, to niko pre mene u Srbiji nije uradio. Pokrenuli smo unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji, bilo je različitih stavova, ali smo nešto pokrenuli sa mrtve tačke. ne treba da zabijamo glavu u pesak i da čekamo da naša deca to rešavaju.

Advertisements

 

21.20 – Rekao sam u Moskvi da dok sam ja predsednik Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, bez obzira što smo država koja ide ka Evropskoj uniji. Ne možete da idete protiv emocija i interesa sopstvenog naroda, to nikad ne bih radio, jer ne postoji nijedan racionalan razlog za to.

 

21.15 – Predsednik Putin i ja imali smo sadržajne razgovore. Bili smo potpuno sami u ogromnoj prostoriji. To govori o pristojnom odnosu dvojice ljudi. Razgovarali smo o svim važnim temama, o situaciji u regionu, očuvanju mira, ali i o Kosovu i Metohiji. pričali smo i o nastvaku vojnotehničke sararadnje, izgradnji gasovoda. Ipak neću otkrivati detalje privatnog razgovora, jer to ne bi bilo pristojno.

 

21.10 – Istina je da me je Putin zvao da igramo hokej, ali nisam pristao, jer to nije sport za mene. Neka to rade Sergej Šojgu i drugi Putinovi saradnici, koji to inače čine.

 

PINK.RS

Advertisements

error: