TUŽNO! Glumac Srđan Todorović se obratio javnosti: Čuvajte svoju decu, nikad ne znate..

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumac Srđan Žika Todorović koj ije tragično izgubio trogodišnjeg sina Dejana protekle srede, poručio je prijateljima da čuvaju svoju decu, jer nikad ne znaju šta može da im se desi.

 

On je čak 49 godina čekao da dobije naslednika, ali je njegova sreća prekinuta smrću mališana, kog je obožavao. Kolege i prijatelji slavnog glumca ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja je zadesila porodicu.

 

– Svi smo duboko potreseni ovim što se desilo. Žika i Ana su živeli za tog dečaka, bio im je najveća radost. Nemamo reči utehe za njega. Čuli smo se juče, Srđan ne zna za sebe. Mnogo mu je teško. Samo mi je rekao: “Čuvaj svoju decu, nikad ne znaš šta može da se desi.”

 

Andrija Kuzmanović koji sa Žikom igra u seriju “Senke nad Balkanom”, kaže da mu pružaju oidršku u ovim teškim trenucima.

Advertisements

– Kolege iz serije su se čule s njim. Tu smo za njega šta god mu bude trebalo. Teško nam je svima – kaže Andrija dok Nenad Jezdić dodaje: – Ovo je toliko strašno da nemam reči.

“Pokušavali smo da oživimo mog milog dečaka”: Žikina supruga smogla snage da ispriča kako se TRAGEDIJA odvila

 

Gotovo sve kolege teško su podnele vest o smrti naslednika Žike Todorovića. Trebalo je da on sa njima, ali i sa novinarima, u nedelju u kafani “Sokače” svečano pogleda poslednju epizodu druge sezone “Senke nad Balkanom”. Niko nema snage za to, pa je reditelj Dragan Bjelogrlić zbog tragedije odlučio da otkaže druženje.

 

Izvor: Srbija Danas – Foto: Informer

Advertisements

error: