UŽIVO IZBORI U PEĆINCIMA: Naprednjak dobio batina ispred glasališta

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U Pećincima je tokom glasanja došlo do incidenta ispred biračkog mesta broj 22. Saša Bežanović, stanovnik Pećinaca, napadnut je pre sat vremena. Naime, kako je rekao za TV Pink ispred biračkog mesta zatekao je Gordanu Čomić, Aleksandru Jerkov i još jednog muškarca po imenu Igor.

 

– Video sam da insistiraju da se glasa za demokratsku stranku i mog komšiju su terali da da svoj glas. Prišao sam im i rekao da to nije u redu, da je u toku predizborna tišina i da ne mogu to da rade – priča Bežanović za Pink.

Muškarac Igor, koji je stajao sa Jerkov i Čomićevom prišao je tada Bežanoviću, uneo mu se u lice i izvadio telefon kako bi ga snimao.

 

– Zatim je pokušao da me udari glavom, malo me je zakačio. Ja sam se okrenuo, ali je on krenuo rukom na mene i ispao mu je telefon – priča Bežanović.

Advertisements

Kako dodaje, u tom trenutku Bežanoviću su pritrčale komšije. Igor je podigao telefon i bacio ga oko 20 metara dalje, nakon čega je upitao Bežanovića zašto mu je bacio telefon na pod?!

 

– Poznato je koliko su Čomić i Jerkov politički moćne tako da sam uplašen za sebe i svoju porodicu. Imam i dokaz – fotografije koje su moji prijatelji napravili. Jako sam uplašen i moraću da prijavim slučaj policiji – rekao je Bežanović.

U Pećincima je u 9 sati izvršen prvi presek prema kojem je 8,1 odsto, odnosno 1295 stanovnika izvršilo svoju građansku dužnost. Glasanje i dalje traje.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: