POLITIČAR NAPAO SRĐANA: Silovao si dete u filmu pa ti Bog sad uzeo sina!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nije silovao bebu, to je uradio neki drugi, a on je na tom filmu silovao i ubio svog šestogodišnjeg sina, napisao je političar.

 

Andrej Fajgelj nesuđeni kandidat za predsednika Srbije i bivši član Treće Srbije tvitom o smrti sina glumca Srđana Žike Todorovića uznemirio je, ali i razbesneo dobar deo javnosti.

 

Glumca je zadesila nemerljiva tragedija kada mu je preminuo trogodišnji sin, a Fajgelj je bez pardona prokomentarisao da je to naplata za film koji je Žika snimio.

Advertisements

 

– Jednom našem glumcu umrla je beba. Medicina nema objašnjenje. Taj isti glumac je silovao bebu na filmskom platnu. Svoje užasne grehe zovemo slobodama, pravima, mislimo da nikada neće doći na naplatu. A kad stradamo, pitamo “Bože, zašto” – tvitnuo je Fajgelj.

 

Međutim, onda se “ispravio” i pojasnio šta je hteo da kaže:

– Ispravka, nije taj glumac silovao bebu u “Srpskom filmu”. To je uradio neki drugi, a on je silovao i ubio svog šestogodišnjeg sina. Strahota, i tada, i sada. Ima li veze, i on možda razmišlja. Detetu želim nebesko naselje, glumcu pokajanje i utehu, nama da se setimo pravde – napisao je nesuđeni kandidat za predsednika.

 

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: