VUČIĆEVIĆ URLAO NA PINKU: Sram vas bilo sve kojima smeta jelka u Beogradu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostovao je na televiziji Pink i govorio o navodnoj aferi “novogodišnja jelka”.

 

Vučićević je podsetio je da je 169 miliona dinara potrošeno na podzemne kontejnere od strane Dragana Đilasa, a da sa kamatama kontejneri koštaju više od 250 miliona dinara.

– U pismu Đilas i svi koji kritikuju jelku kažu da su uradili mnogo za GSP i da su kupili autobuse. Jedan Solarisov autobus plaćen je 280 hiljada evra, a svi zajedno koštali su 65 miliona evra. Ikarbus je ponudio 50.000 evra manje na tenderu, ali je ponuda odbačena. Tako je uništen srpski Ikarbus i srpska privreda. Danas, na sreću, ponovo kupujemo Ikarbus autobuse – rekao je Vučićević za Pink.

 

Tužilaštvo je pokrenulo istragu o jelci, a tri godine ne pokreće istragu o tome odakle Vuku Jeremiću stan od milion evra na Vračaru. Zašto to nije tema? Odakle Saši Jankoviću Audi A8 od 120.000 evra ili odakle mu gliser? O tome se ne priča, ali glavna tema je jelka – kaže Vučićević.

Advertisements

 

Da nije uložen novac u novogodišnju rasvetu, kako ističe, mnogi bi pitali zašto to nije učinjeno.

– Danas na Terazijama teško možete da čujete srpski jezik. Sve vrvi od stranaca! Beograd je najlepše okićen grad u regionu i zato je gradska kasa u suficitu. Siniši Malom svi priznaju da je smanjio dug Grada Beograda za 500 miliona evra. Uradio je veliki posao za Beograd i žao mi je što ga neki nisu energičnije branili. Jelka je danas velika afera, ali niko ne zna da nije plaćena 83.000 evra kao što se govori, već 69.000 evra sa ukrasima i garancijom od 10 godina. Zbog medijske hajke nije nas koštala ništa – podsetio je Vučićević, dodajući da je jelka visoka 17,5 metara, a široka 6,30 metara.

 

– Dobio sam informaciju direktno iz firme Keep Light i svako ko je hteo mogao je da dobije informaciju o jelci. Keep Light je firma koja postoji od 1997, a posluje sa gradom od 1999. godine. Dragan Đilas i Nenad Bogdanović su upravo od ove firme kupili najviše proizvoda, iako je nazivaju naprednjačkom – rekao je Vučićević.

IZVOR: Informer.rs

Advertisements

error: