VUČIĆ NA IZBORNOM MITINGU: Ne dam da tajkuni pljačkaju narod!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je u Mionici da tajkuni i tajkunski pomoćnici žure da se vrate na vlast jer vide da je kasa puna, pa ne bi da je ostave domaćinu, već da nastave da kradu.

 

Vučić je na završnom predizbornom skupu SNS u Mionici pred lokalne izbore 24. decembra, poručio da im se to neće dozvoliti.

 

Predsednik SNS kaže da oni koji kritikuju stanje žele da se vrate na vlast zbog pune kase, kako bi mogli da nastave da kradu i bogate se kao u prošlosti.

 

– Budite fer i pogledajte kako danas izgleda Mionica, a kako su pre tri godine izgledali domovi zdravlja, škole, domovi kulture. Danas je sve mnogo uređenije – kazao je i naglasio da bez rada nema rezultata.

Advertisements

 

Srbija kao feniks
– Ne plašimo se ni najmanje i nećemo ih vređati, napadati im porodice, ali ćemo ih jasno upozoriti. Kada vidite da oni brane Miškovića ja kažem da će sud to da odluči. Nemojte da me ubeđujete da ste to sve zaradili na pošten način, zajednički ste učestvovali u urušavanju zemlje, uništili ste sve. Danas sve polako kao feniks iz pepela podižemo – a oni bi da se vrate – konstatovao je.

 

Vučić je rekao da su izbori u toj opštini važni, jer bez podrške građana ne bi mogao doći do bilo koga u svetu.

 

Izvor; Republika.rs – FOTO: Tanjug

Advertisements

error: