VUČIĆU ODBROJANO!? Tramp odobrio 14 miliona dolara za rušenje SNS u Beogradu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Američka vladina Agencija za međunarodni razvoj, koja pod maskom ‘širenja demokratije’ obara režime po svetu, spremila silne milione za Srbiju * Pomagaće NVO i ‘nezavisne medije’.

 

Američka vladina Agencija za međunarodni razvoj (USAID), koja pod maskom “širenja demokrate” decenijama unazad obara nepodobne režime širom sveta, spremila je čak 14 miliona dolara za rušenje vlasti SNS u Beogradu.

Advertisements

 

Dokumentacija do koje smo došli, naime, pokazuje da će USAID odmah na početku 2018, neposredno uoči izbora u glavnom gradu, lansirati dva milionska projekta: “Građanska akcija za odgovornost” i “Pregled predviđenog programiranja građanskog društva”. Glavni cilj ovih projekata, čiji je ukupni budžet 14 miliona dolara, jeste “umrežavanje”, odnosno stvaranje širokog fronta organizacija koje će ostvariti “projektne ciljeve”.

 

Stručnjaci, Informerovi sagovornici, međutim, tvrde da su ovi projekti samo maska i da će se sav taj novac uložiti u nevladine organizacije, medije koji otvoreno rade protiv države, ali i u same opozicione političke stranke!

informer

Advertisements

error: