BRAVO! Političar napustio SPS: Neću više da gledam lopove i lažove kako kradu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Socijalistička partija Srbije (SPS) više nema ništa sa ideologijom i politikom zbog koje je osnovana, ona se potpuno utopila u Srpsku naprednu stranku(SNS) i glasa za zakone i odluke koje ugrožavaju upravo ciljnu grupu zbog koje SPS postoji, tvrdi predsednik obrenovačkog odbora socijalista Dragiša Mršević, koji je odlučio da napusti SPS.

 

Mršević je rekao da ne može više da gleda kako SPS bez problema smanjuje plate, pogoršava Zakon o radu, uvodi „robovlasništvo“ stranih investitora, a ističe da ga najviše pogađa „bahaćenje rukovodstva stranke koje po kafanama troši desetine hiljada evra za veče“.

Advertisements

 

To nema veze sa socijalističkom idejom, ocenjuje Mršević i podseća na reči funkcionera SPS Nikole Nikodijevićakoji je na jednom stranačkom skupu rekao da je svima jasno da u SPS više ne postoji ni ideologija, ni principi, da nije bitna istina, već slika i predstava za građane.

„Šokantno je kada tako nešto kaže mlad čovek, koji nikada nigde nije radio, a od partije je dobio mesto predsednika Skupštine Beograda“, istakao je Mršević.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: