SRETKO KALINIĆ: Miloš Simović iz Zemunskog klana je gej, ima seks sa momcima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nemilosrdni pucač “zemunskog klana” Sretko Kalinić, koji služi kaznu u KPZ Zabela, u ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf rešio je da otkrije mnoge dosad nepoznate detalje o “zemuncima”, ubistvima koje su počinili, ali i šta je dovelo do raspada ove, u jednom trenutku najmoćnije kriminalne grupe na Balkanu!

 

– Ko je uništio “zemunski klan” i kako je počelo uništavanje “zemunskog klana”? Ubistvom Ninoslava Konstantinovića je počelo uništavanje “zemunskog klana” 2003. godine – počeo je Kalinić “razotkrivanje” u pismu koje je uputio redakciji Srpskog telegrafa, a potom opisao šokantne detalje ove likvidacije.

 

– Nina je ubio i zakopao derpe glavato (Miloš Simović) uz pomoć pokojnog Jure (Milana Jurišića). On je često pričao kako mu se činilo da je Nino bio živ još uvek kad ga je zakopavao. Prevario je Nina da ga čeka žena i tako ga namamio u šumu pored auto-puta za Zagreb u Zemun Polju, gde ga je i zakopao. Razlog je bio da može svoja dela da prebaci na Nina, ovo je jedini razlog zašto je Nino zakopan – piše Kalinić.

 

Zasmejavao Šiptara

Advertisements

– Derpe glavato je zasmejavao Dušana Spasojevića svojim glupostima i on ga je gotivio zbog toga. Kad se malo polakomio, Dušan mu je nabacio Ćićolinu Čabraju da ga može maksimalno kontrolisati. Ona voli za sebe da kaže: U maloj bočici se otrov drži. Nisam trebao ovo da kažem, pozdravljam moju prijateljicu Ćićolinu Čabraju – napisao je Kalinić.

 

Policija uhvatila Simovića sa ljubavnikom

U svom pismu Sretko Kalinić objasnio je i zašto Miloša Simovića naziva “Derpe Glavato”.
– Ko je Miloš Simović poznatiji pod nadimkom Derpe Glavato, objasniću što kraće budem mogao. Kako je Derpe Glavato Simović dobio ovaj nadimak? Njega je zatekla patrola policije kako u kolima kreše muškarca, prepozna ga policajac i pita jesi li ti to, Simo? Simo i dalje ćuti i krije se iza leđa gole ljudine koja mu sedi u krilu. Pošto se znalo da je Derpe Glavato Simović prijatelj Dušanov (Spasojevićev) nije mu smeo ništa policajac. Samo mu je rekao: “Simo, ti si derpe”, zalupio vrata i otišao. Derpe Glavato se dovukao kod nas u stan i pričao sve u detalje o svojoj avanturi, ubili smo se od smejanja bolesnoj pajserčini. Kaže mu Dušan, nisi više Glavato, kako ga je od milja zvao, sad si Derpe Glavato. Ponovo smejanje. Bilo je tu još detalja koje je proživeo Derpe Glavato sa svojim ljubavnikom i kojim smo se smejali – napisao je Sretko Kalinić.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: