MIRKOVIĆ PORUČIO VUČIĆEVIĆU: Protivim se izdaji Kosova i Briselskom sporazumu!

Podeli vest sa drugima!
  • 182
    Shares

Advertisements

Informer je u svom novom izdanju ponovo prozvao političara Sašu Mirkovića, najavljujući zatvorsku ćeliju za sadašnjeg kandidata za gradonačelnika Beograda.

 

Mirković je odgovorio Vučićeviću, uredniku Informera u otvorenom pismu, koje prenosimo u celosti bez adaptacije i prepravljanja:

 

VUČIĆEVIĆEVE VRAGOLIJE! I SRBIJA JE PRETVORENA U ZATVOR!

Vidim da mi je DJ Vučićević posvetio stranu u svom plaćeničkom glasilu, jedino je zaboravio da stavi da NIKADA nisam dao izjavu za taj list. Da jesam, napisao bi da je Ničić bandit koji je organizovao bacanje bombe na moju kuću u Beogradu, recimo.

Napisao bi da je organizovana HAJKA na mene, započela krivičnom prijavom Ničića bombaša, koji je jedino pogodio u prijavi da sam bio Predsednik skupštine i nista više.

 

Sa tzv. PAKETIĆIMA sam imao veze taman koliko i Vučić. Ako je ON imao veze onda sam i ja. Sve je NAMEŠTENO! OPTUŽNI PREDLOG JE BIO ZA 974.400,00 DINARA A NE 14 MILIONA! SA PAKETIĆIMA, ALI NEKIM DRUGIM IMA VEZE NIČIĆ, A MOŽDA I DJV!

 

E sad suština koja ih boli, DA, NARODNI RADNIČKI POKRET me je kandidovao za GRADONAČELNIKA BEOGRADA I HVALA MOJIM DRUGOVIMA NA UKAZANOM POVERENJU!
POBEDIĆEMO I TO TREBA DJV DA ZNA!

Advertisements

POBEDIĆU VESIĆA ILI MALOG ILI ZORANU ILI…….. MA DA BUDE LAKŠE, POŠTO NIJEDAN OD OVIH NEMA IDENTITET, POBEDIĆEMO VUČIĆA I LAŽNI SNS-G17+, A DJV ĆE SE KLADITI NA MENE I NRP, A ONDA NA DAN POBEDE DONEĆE TIKET DA NAM POKAŽE, DA JE VEROVAO U NAS! ZNAMO SE!

ALI NEĆE TAKVIMA SENZORI OMOGUĆITI ULAZ!


Što se tiče rezolucije 1244, DA ZALAŽEMO SE ZA NJU JER JE TO JEDINI DOKUMENT KOJI JE LEGALAN I KOJI SU POTPISALE SVE ZEMLJE ČLANICE SAVETA BEZBEDNOSTI I USVOJEN JE U UN!

TU REZOLUCIJU MOŽE DA ZAMENI SAMO NOVA REZOLUCIJA A NE NEKAKAV LAŽNI BRISELSKI SPORAZUM!

ZNAČI, DO POBEDE! ZA SPAS BEOGRADA! ZA SPAS SRBIJE!

p.s. Novinarima, stojim uvek na raspolaganju za intervju, ali NOVINARIMA , a ne PLAĆENIM PODGUZNIM MUVAMA! Ko ne veruje neka vidi šta je do pre godinu dana taj isti list pisao o Ničiću!
Ja nisam promenio STAV i NEĆU! ONO ŠTO SAM GOVORIO, GOVORIM I SADA, ONO ŠTO SAM MISLIO, MISLIM I SADA, JER ČOVEK KOJI NE MISLI, NE POSTOJI! E TU JE RAZLIKA, IZMEĐU LJUDI I AMEBA! SVAKO NEKA SE PRONADJE, ŠTA JE!

IZVOR: Dnevni Žurnal – FOTO: Dnevni Žurnal, Facebook

Advertisements