SRAMNA PRESUDA OD GODINU DANA! Mirković u zatvoru 12 meseci

Podeli vest sa drugima!
  • 5
    Shares

Advertisements

Saša Mirković prvostepenom presudom osuđen je na godinu dana zatvora u postupku vezanom sa nabavkom paketića za zaposlene u opštini, a Milena Trajković na 8 meseci zatvora, uslovno. Podsećamo da protiv Mirkovića nije izveden ni jedan dokaz u prilog ovako skandaloznoj presudi.

 

Mirković je negirao i da ima veze sa novogodišnjim paketićima, koji su kupljeni bez ugovora, plaćeni po više puta većoj ceni nego što inače koštaju, a da pri tome nije sproveden potreban postupak javne nabavke.

 

– Na osnovu izvedenih dokaza, smatramo da je Mirković kriv za delo koje u se stavlja na teret i zato je naša odluka bila ovakva – obrazložio je sudija Živković vidno uznemiren. – Smatramo, takođe, I da je Trajkovićeva kriva, ali ne u meri kao Mirković, zbog čega smo joj, iako je Tužilašto tražilo da se ona osudi na pola godine zatvora, odredili kaznu od osam meseci uslovno.

Advertisements

 

– Navodne tvrdnje Milene Trajković da sam joj usmeno naredio da kupi novogodišnje paketiće za 13 miliona dinara su smešne. Jer šta bi bilo da sam joj rekao da skoči u bunar? – rekao je Mirković na saslušanju.

Mirković se oglasio i na svom nalogu na fejsbuku:

POLITICKO EKSPRES SUDJENJE! Bez ijednog dokaza osudio me na 1 godinu zatvora, kao drugo optuzenog. Milena je dobila 8…

Posted by Sasa Mirkovic on Thursday, December 7, 2017

TANJUG.INFO

 

Advertisements