SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Neka mi se svi zločinci iz Srbije, Hrvatske i BIH napuše ku#ca!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sergej Trifunović je, posle samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka u Hagu, na Instagramu objavio fotografiju na Instagramu zbog koje je primio mnoštvo uvreda.

 

“Danas je Dan Republike i stari je popio malo”, piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu otrova.

Neposredno posle ove objave Hrvati su počeli teško da vređaju glumca. Bilo je tu i pretnji, a portal Index.hr preneo je neke od njih (mi ih prenosimo u izvornom obliku).

 

“Kao glumca i kao umjetnika te cijenim i svaka ti čast, a za ovo se napusi kurca !”

“Volim te i cijenim kao glumca koji ne jebe nikog i ništa, Al za ovo ti jeben mater klošarsku, vidimo se u Splitu”

“Mislija san da si faca kad ono jos jedna budala….ni neznas ko je covik ocito….tvoj kolega 3 fakulteta itd….informiraj se prije nego pljujes po pokojniku budalo…”

“Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao, da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo sto si danad objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada vise neces nista snimiti…”

Advertisements

 

“Nagledao sam se u zadnju godinu-dvi ovih tvojih politickih komentara, prikazane slikom,videom i nisam puno pridavao vaznosti, jer kao glumac,DJ,i ostale izvan političke aktivnosti pokazao kao pravi umjetnik kojeg treba slijedit kako na drustvenim mrežama tako i izvan njih! Ali ova slika ti je apsurdan komentar, i ne zaslužuju oni koji te slijede da budu dio ovoga! S postovanjem, ali zasluzeni unfollow dobijaš nakon ovoga!”

 

“Pa moj Sergej, zasto ti ovo treba ?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera”

 

Sergej je nekima odgovorio: “Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Šta je ovde gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg reditelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovednika u prljavom ratu? Ako ništa, bar nije ispao pičketina kao neki naši generali koji su držali kao taoce celu naciju zbog svog dupeta. Dakle, šta je ovde sporno?”

“Jebem mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u veri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jedan red: jebem vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom”, napisao je još Sergej.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: