BRUKA! Voditeljka PAROVA postala savetnica za SPOLJNU POLITIKU SRBIJE!

Podeli vest sa drugima!
  • 4.4K
    Shares

Advertisements

Voditeljka rijalitija “Parovi” na TV Hepi Jovana Jeremić izabrana je za člana Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije.

 

Kako navodi njen posao biće da analizira rad srpskog Ministarstva spoljnih poslova, kao i odnose Srbije i drugih država.

Malo ko je znao da je Jovana Jeremić skoro dve godine članica SPS-a. Kako kaže, o tome nije želela da priča, sve dok nije odlučila da se aktivira.

 

– Bio je logičan sled moje karijere da odem u politiku. Uz televiziju, to je moja druga ljubav – navodi ona.

A prva je, kaže Jeremićeva, pravo, koje je završila u roku sa visokim prosekom. Ona dodaje da je završila državni Pravni fakultet u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,6, kao i da je masterirala na temu “Ustavno i parlamentarno pravo, političke partije”.

Advertisements

 

– Žao mi je što se nisam ranije aktivirala, jer politiku mnogo volim. Ipak, bilo je teško. Istovremeno sam radila na televiziji i učila po deset do 12 sati dnevno u čitaonici “Svetozar Marković”. Ništa mi nije palo s neba – kaže ona.
Kako je došlo do toga da se uđe u redove socijalista? Ona navodi da se to dogodilo sticajem srećnih okolnosti.

 

– Poznavala sam omladince SPS-a i oni su me pozvali da vodim jednu njihovu konferenciju. Rekli su mi da će doći oko 50 ljudi, a bilo ih je 500. Tada sam bila novinar informativne redakcije i nisam bila popularna. Oduševili su se kako sam odradila posao. Bila sam srčana, čak sam i vikala – kaže Jeremićeva.

Izvor: Kurir

Advertisements