BRUKA! Voditeljka PAROVA postala savetnica za SPOLJNU POLITIKU SRBIJE!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Voditeljka rijalitija “Parovi” na TV Hepi Jovana Jeremić izabrana je za člana Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije.

 

Kako navodi njen posao biće da analizira rad srpskog Ministarstva spoljnih poslova, kao i odnose Srbije i drugih država.

Malo ko je znao da je Jovana Jeremić skoro dve godine članica SPS-a. Kako kaže, o tome nije želela da priča, sve dok nije odlučila da se aktivira.

 

– Bio je logičan sled moje karijere da odem u politiku. Uz televiziju, to je moja druga ljubav – navodi ona.

A prva je, kaže Jeremićeva, pravo, koje je završila u roku sa visokim prosekom. Ona dodaje da je završila državni Pravni fakultet u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,6, kao i da je masterirala na temu “Ustavno i parlamentarno pravo, političke partije”.

Advertisements

 

– Žao mi je što se nisam ranije aktivirala, jer politiku mnogo volim. Ipak, bilo je teško. Istovremeno sam radila na televiziji i učila po deset do 12 sati dnevno u čitaonici “Svetozar Marković”. Ništa mi nije palo s neba – kaže ona.
Kako je došlo do toga da se uđe u redove socijalista? Ona navodi da se to dogodilo sticajem srećnih okolnosti.

 

– Poznavala sam omladince SPS-a i oni su me pozvali da vodim jednu njihovu konferenciju. Rekli su mi da će doći oko 50 ljudi, a bilo ih je 500. Tada sam bila novinar informativne redakcije i nisam bila popularna. Oduševili su se kako sam odradila posao. Bila sam srčana, čak sam i vikala – kaže Jeremićeva.

Izvor: Kurir

Advertisements

error: